Voorlichtingsfilm jobcarving (10 films)

Voorlichtingsfilm jobcarving

Contact


06 29 51 30 61 (Etienne)

info*polderspace.com

Statensingel 72 c

3039 LR Rotterdam, Nederland


Gratis creatieve sessie?
Wil je iets met video, maar weet je niet precies wat en hoe? Schrijf je hier in voor een gratis en vrijblijvende creatieve sessie die een mooi concept gaat opleveren voor een videoproductie.

Doe mij maar een creatieve sessie!

Deze voorlichtingsfilm jobcarving, ook wel functiedifferentiatie genoemd, is onderdeel van een reeks van 10 film over dit onderwerp. Jobcarving is erop gericht om functies te creëren die geschikt zijn voor medewerkers van SW-organisaties (sociale werkplaats). Aan de hand van een project in het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond wordt een en ander inzichtelijk gemaakt.

Jobcarving / jobcreation is een methode waarbij deeltaken van anderen bij elkaar worden gebracht in een nieuwe functie. Op die manier wordt werkt geschapen voor mensen die het op de arbeidsmarkt heel moeilijk hebben. Dat is zeer positief omdat die mensen dan vanuit vaak een sociale werkplaats kunnen worden geplaatst bij een regulier bedrijf. Deze medewerkers zijn in de meeste gevallen erg gemotiveerd en verzuimen heel weinig. En omdat het om gesubsidieerde banen gaat, is het voor de ondernemer ook nog eens financieel voordelig. Een win win situatie dus!

De reeks is nog niet voltooid. Er staan nog meer films gepland.

Deze voorlichtingsfilm jobcarving en de andere films over dit onderwerp zijn gemaakt in opdracht van SBCM, het A&O fonds voor de sociale werkvoorziening.

Gratis creatieve sessie?

Deze informatie zal nooit beschikbaar zijn voor derden.