Trainingsvideo

Je wilt heel graag mensen trainen met behulp van video. Logisch want met video kun je prima een discussie oproepen, voorbeeldgedrag tonen of juist het tegenovergestelde. Kortom er is heel veel mogelijk.

Als filmmaker heb ik veel ervaring met het realiseren van allerlei soorten trainingsvideo’s en daarom ook met het werken met acteurs en gedramatiseerde producties.

Ik streef er daarbij altijd naar om de educatieve doelstellingen op een pakkende manier voor het voetlicht te brengen. Want trainingsfilms die niet boeien schieten hun doel voorbij.

Ik verzorg de hele productie van concept tot en met de oplevering van het kant en klare eindproduct, online of offline; vaak in samenwerking met andere professionals in het vak.

En omdat elke productie uniek is, krijg je eerst een helder voorstel met daarin het concept, de planning en de begroting.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan hieronder naar onze voorbeeldvideo’s.

Een professionele trainingsvideo maak je samen met PolderSpace.

 • Trainingsvideo supermarkt
  Trainingsvideo supermarkt
  Prachtig vormgegeven video die onderdeel is van een training klantgerichtheid voor supermarktmedewerkers
 • Trainingsvideo verzuim (4 video’s)
  Trainingsvideo verzuim (4 video’s)
  Entertaining video van een verzuimgesprek gemaakt die onderdeel is van een vierluik op dit gebied.
 • Trainingsvideo integriteit (30 video’s)
  Trainingsvideo integriteit (30 video’s)
  Gelaagde Dvd over integriteit is onderdeel van een non-lineair verhaal (30 korte video's, 50 minuten) van een afdeling van een gevangenis.
 • Instructiefilm veilig werken
  Instructiefilm veilig werken
  Inventieve 'stomme' film voor Tata Steel om iedereen ervan te overtuigen veilig te werken bij de renovatie van een hoogoven.
 • Trainingsvideo mentaliteitsverandering
  Trainingsvideo mentaliteitsverandering
  Droogkomische video is gemaakt voor Meierijstad (Veghel) gaat over de 9 tot 5 mentaliteit. Hij is onderdeel van een vierluik.