Trainingsvideo supermarkt

Trainingsvideo Supermarkt

Contact


06 29 51 30 61 (Etienne)

info*polderspace.com

Statensingel 72 c

3039 LR Rotterdam, Nederland


Gratis creatieve sessie?
Wil je iets met video, maar weet je niet precies wat en hoe? Schrijf je hier in voor een gratis en vrijblijvende creatieve sessie die een mooi concept gaat opleveren voor een videoproductie.

Doe mij maar een creatieve sessie!

De trainingsvideo supermarkt die is gemaakt voor de Detail Result Groep bestaat uit twee delen die zijn gericht op het verbeteren van de klantgerichtheid van supermarktmedewerkers. Omdat het bedrijf twee merken supermarkten runt, Dirk van den Broek en Dekamarkt, hebben de video’s een neutrale uitstraling gekregen door de getekende achtergronden en de kleding van de medewerkers.

Vanwege de getekende achtergrond zijn alle opnamen gemaakt in een greenscreen-studio, in dit geval, met een Red Epic camera. Deze camera is een zogenaamde 6K camera wat betekent dat hij 3 meer pixels heeft dan een gewone HD camera. Hierdoor wordt het beeld nog scherper en zijn de acteurs nog beter uit de achtergrond te halen.

Let eens op de details van onderstaand beeld en dan vooral het haar van de actrice. En dan te bedenken dat het een beeld is uit de gecomprimeerde versie van youtube waardoor sowieso al wat detaillering verloren gaat. Maar toch. Super!

afbeelding met acteur tegen een gekende achtergrond.

Dit project is totstandgekomen in samenwerking met Acteursbureau Kapok uit Amsterdam.

Gratis creatieve sessie?

Deze informatie zal nooit beschikbaar zijn voor derden.