Online video

Je wilt heel graag iets delen met je doelgroep en je wilt dat doen met een online video. Prima want dan maak ik samen met jou de video die precies doet wat hij moet doen: specifiek zijn en overtuigen.

Bij online video doe ik eigenlijk precies wat google ook doet: vraag en antwoord. Een geïnteresseerde kijker, mogelijk een klant, is op zoek naar een antwoord of een oplossing.

Als jij je potentiële klant goed door hebt, weet je met welke vragen hij of zij rondloopt en dus voor welke antwoorden hij of zij gevoelig is. Ik verfilm dus het liefst antwoorden. Want daar is jouw website-bezoeker naar op zoek. En dat zorgt voor leads en omzet.

Als filmmaker help ik jou om die video te maken. Ik verhelder en zorg ervoor dat de kijkers het begrijpen dankzij beelden, uitgesproken tekst en grafische ondersteuning. Mijn bedrijfskundige achtergrond helpt daarbij.

Ik verzorg de hele productie van concept tot en met de oplevering van het kant en klare eindproduct, online of offline; vaak in samenwerking met andere professionals in het vak.

En omdat elke productie uniek is, krijg je eerst een helder voorstel met daarin het concept, de planning en de begroting.Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan hieronder naar onze voorbeeldvideo’s.

Een professionele video maak je samen met PolderSpace.

 • Instructiefilm gezondheidszorg (2 video’s)
  Instructiefilm gezondheidszorg (2 video’s)
  Plain English animatie legt uit wat het doel is van de businesscase-eerstelijn, een webbased tool op het gebied van samenwerking.
 • Bedrijfsfilm vacature
  Bedrijfsfilm vacature
  Meer dan een vacaturevideo voor een Senior Adviseur Dienstverlening & ICT bij de Segment Groep in Leusden.
 • Instructiefilm bijvullen cv (3 video’s)
  Instructiefilm bijvullen cv (3 video’s)
  Eigentijdse vlotte instructiefilm voor klanten van woning- corporatie Woonstad Rotterdam. Meer dan 60K views.
 • Bedrijfspresentatie architect
  Bedrijfspresentatie architect
  Bijzondere bedrijfspresentatie gemaakt van een modern woonpad in de wijk Katendrecht in Rotterdam.