Trainingsvideo integriteit (30 video’s)

Trainingsvideo integriteit gevangeniswezen

Contact


06 29 51 30 61 (Etienne)

info*polderspace.com

Statensingel 72 c

3039 LR Rotterdam, Nederland


Gratis creatieve sessie?
Wil je iets met video, maar weet je niet precies wat en hoe? Schrijf je hier in voor een gratis en vrijblijvende creatieve sessie die een mooi concept gaat opleveren voor een videoproductie.

Doe mij maar een creatieve sessie!

Deze (trainingsvideo’s) trainingsvideo integriteit gevangeniswezen is onderdeel van een Dvd “Integriteit” met daarop het verhaal (50 minuten) van een afdeling van een gevangenis. Het beeldverhaal wordt op een non-lineaire wijze verteld. Dit betekent dat de circa 30 korte (trainingsvideo’s) trainingsvideos waaruit het verhaal bestaat in willekeurige volgorde zijn te bekijken. Er is uiteraard wel samenhang tussen de video’s zodat op het “einde” een genuanceerd beeld van de afdeling is ontstaan.

Om de kijker toch de bevrediging van een afgerond verhaal te geven is een begin en een eind scène toegevoegd waarin duidelijk wordt dat het hoofdpersonage een geheim heeft en wat dat geheim inhoud. Deze hoofdpersoon is een gevangenbewaarder uit een andere gevangenis en hij is het die het verhaal als het ware in beweging zet. Hij is een relatieve buitenstaander die kijkt met vreemde ogen.

In bovenstaande trainingsvideo integriteit gevangeniswezen zien we een gevangenbewaarder die steun zoekt bij een gedetineerde. Dat kan natuurlijk niet, maar is het toch te begrijpen? Misschien niet, maar als alle video’s zijn bekeken zal een kijker zijn of haar standpunt misschien toch nuanceren.

De video’s zijn geregiseerd door Ruud Schuurman.

Gratis creatieve sessie?

Deze informatie zal nooit beschikbaar zijn voor derden.