Trainingsvideo veilig werken (5 video’s)

Trainingsvideo veilig werken

Contact


06 29 51 30 61 (Etienne)

info*polderspace.com

Statensingel 72 c

3039 LR Rotterdam, Nederland


Gratis creatieve sessie?
Wil je iets met video, maar weet je niet precies wat en hoe? Schrijf je hier in voor een gratis en vrijblijvende creatieve sessie die een mooi concept gaat opleveren voor een videoproductie.

Doe mij maar een creatieve sessie!

Deze trainingsvideo veilig werken is gemaakt voor Tata Steel (voormalige Hoogovens in IJmuiden) en is onderdeel van een vijfluik op dit gebied.

Elke video toont medewerkers in lastige situaties op veiligheidsgebied. Ze twijfelen, proberen dingen uit, negeren situaties en maken fouten. Elke video wordt afgesloten met een voorbeeld van effectief gedrag. Na het tonen van deze laatste scène aan een groep medewerkers, stelt een trainer de vraag: “Hoe bereiken we dit gedrag in onze werkeenheid?”

Elke video behandelt een thema en wordt voorafgegaan door een korte grappige sketch die het thema neerzet. Dit fragment toont de sketch van een van de trainingsvideos “aanspreken” en hoe moeilijk dat in sommige situaties kan zijn.

Dit is een vrij grote productie met een lean and mean crew en in elke film andere acteurs. En alles is gefilmd op locatie in IJmuiden.

 

 

Gratis creatieve sessie?

Deze informatie zal nooit beschikbaar zijn voor derden.