Bedrijfsfilm bagageafhandeling

Bedrijfsfilm bagageafhandeling

Contact


06 29 51 30 61 (Etienne)

info*polderspace.com

Statensingel 72 c

3039 LR Rotterdam, Nederland


Gratis creatieve sessie?
Wil je iets met video, maar weet je niet precies wat en hoe? Schrijf je hier in voor een gratis en vrijblijvende creatieve sessie die een mooi concept gaat opleveren voor een videoproductie.

Doe mij maar een creatieve sessie!

Voor AGVE, voorheen Scarabee, is de bedrijfsfilm bagageafhandeling gemaakt die gaat over Maxibas, een virtuele test- en trainingsomgeving voor het Bagageafhandelingssysteem van de Luchthaven Schiphol.

In de film wordt testen met het echte systeem vergeleken met testen door middel van Maxibas. De film wordt afgesloten met interviews met vertegenwoordigers van bedrijven die het bagageafhandelingssysteem gebruiken.

Dankzij dit systeem hoeft in veel gevallen niet meer getest te worden met het echte bagageafhandelingssysteem, maar kan worden volstaan met Maxibas. Zonder dit systeem kunnen tests alleen gedurende de nacht worden uitgevoerd omdat dan de luchthaven vrijwel stilligt. Bovendien is het uitvoeren van testen met Maxibas veel goedkoper dan het doen van testen met het echte systeem.

Dit systeem en deze manier van werken is ook interessant voor andere luchthavens. Vandaar dat van deze film ook een Engelstalige versie is gemaakt.

 

Gratis creatieve sessie?

Deze informatie zal nooit beschikbaar zijn voor derden.