Bedrijfsfilm staalbedrijf


Bedrijfsfilm staalbedrijf ‘Modelstaal’

Contact


06 29 51 30 61 (Etienne)

info*polderspace.com

Statensingel 72 c

3039 LR Rotterdam, Nederland


Gratis creatieve sessie?
Wil je iets met video, maar weet je niet precies wat en hoe? Schrijf je hier in voor een gratis en vrijblijvende creatieve sessie die een mooi concept gaat opleveren voor een videoproductie.

Doe mij maar een creatieve sessie!

De stoere bedrijfsfilm staalbedrijf is gemaakt voor Modelstaal in het Rotterdamse. Overigens is dit bedrijf eigenlijk een staalsnijbedrijf. Zij giet geen staal, maar snijdt het op allerlei manieren en in allerlei vormen.

Het is de bedoeling dat de bedrijfsfilm tijdens commerciële gesprekken door een vertegenwoordiger wordt getoond aan een potentiële klant. Dat is de reden waarom hij wat langer duurt dan films die gemaakt zijn om uitsluitend online te worden getoond.

De gehele productie is verzorgd door Smrtvids. Dat betekent: concept, script, regie en camera, montage. Om te vermijden dat de film louter een opsomming werd van specialismen van Modelstaal, is een rode draag verzonnen. We verklappen hier natuurlijk nog niet wat de plot ervan is. 🙂 Dus kijk en geniet. Je steekt er nog wat van op!

De bedrijfsfilm ziet er qua kleurstelling uit als een speelfilm. Het sounddesign is op maat gemaakt door Maurits Overdulve!

Gratis creatieve sessie?

Deze informatie zal nooit beschikbaar zijn voor derden.