Commercial tijdschrift (2 maal)

Commercial tijdschrift ‘Hollands Glorie’

Contact


06 29 51 30 61 (Etienne)

info*polderspace.com

Statensingel 72 c

3039 LR Rotterdam, Nederland


Gratis creatieve sessie?
Wil je iets met video, maar weet je niet precies wat en hoe? Schrijf je hier in voor een gratis en vrijblijvende creatieve sessie die een mooi concept gaat opleveren voor een videoproductie.

Doe mij maar een creatieve sessie!

De commercial tijdschrift voor glossy magazine Hollands Glorie, over alles dat Nederland te bieden heeft, is gemaakt in opdracht van CreditsMedia. In deze commercial wordt het nieuwe zomernummer van 2013 aangekondigd.
Hollands Glorie wordt in een oplage van 50.000 exemplaren uitgebracht en verschijnt vijf keer per jaar. In het tijdschrift, gericht op vrouwen, komen onderwerpen als de Hollandse keuken, Dutch Design, kunst en bijzondere logeeradressen aan bod.

De commercial tijdschrift is voor een bescheiden budget gemaakt en laat goed zien waartoe wij met beperkte middelen toe in staat zijn. Wij hebben een groot deel van de productie verzorgd: concept, regie, camera, montage, kleurcorrectie. De muziek is op maat gemaakt door Maurits Overdulve. De art-direction, casting en kleding waren in handen van de opdrachtgever zelf.

De commercial is onder andere vertoond op het digitale kookkanaal 24kitchen en de Amsterdamse stadszender AT5.

 

PolderSpace videoproducties
Average rating:  
 0 reviews

Gratis creatieve sessie?

Deze informatie zal nooit beschikbaar zijn voor derden.