Internet video

Ok, je wilt heel graag iets delen met je doelgroep en je wilt dat doen met een internet video. Prima want dan maken we die samen met jou en zorgen ervoor dat die precies doet wat hij moet doen: specifiek zijn en overtuigen.

Bij internet video doen wij eigenlijk precies wat google ook doet: vraag en antwoord. Een geïnteresseerde kijker, mogelijk een klant, is op zoek naar een antwoord of een oplossing. Als jij je potentiële klant goed door hebt, weet je met welke vragen hij of zij rondloopt en dus voor welke antwoorden hij of zij gevoelig is. We verfilmen dus het liefst antwoorden. Want daar heeft jouw website-bezoeker iets aan. En dat zorgt voor leads en omzet.

Wij als filmmakers helpen jou om die video te maken. We verhelderen en zorgen ervoor dat de kijkers het begrijpen dankzij beelden, uitgesproken tekst en grafische ondersteuning.

Wij verzorgen de hele productie van concept tot en met de oplevering van de kant en klare video. We zetten hem online of we leveren hem op een andere manier aan, bijvoorbeeld op Dvd. Natuurlijk doen we dat in de gewenste oplage inclusief het drukwerk.

En omdat elke productie uniek is, krijg je van ons eerst een helder voorstel met daarin het concept, de planning en de begroting. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan!

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan hieronder naar onze voorbeeldvideo’s.

Een professionele video maak je samen met PolderSpace. Omdat video nu eenmaal effectiever is dan tekst. Simpel.

 • Instructiefilm gezondheidszorg (2 video’s)
  Instructiefilm gezondheidszorg (2 video’s)
  Plain English animatie legt uit wat het doel is van de businesscase-eerstelijn, een webbased tool op het gebied van samenwerking.
 • Bedrijfsfilm vacature
  Bedrijfsfilm vacature
  Meer dan een vacaturevideo voor een Senior Adviseur Dienstverlening & ICT bij de Segment Groep in Leusden.
 • Instructiefilm bijvullen cv (3 video’s)
  Instructiefilm bijvullen cv (3 video’s)
  Eigentijdse vlotte instructiefilm voor klanten van woning- corporatie Woonstad Rotterdam. Meer dan 60K views.
 • Bedrijfspresentatie architect
  Bedrijfspresentatie architect
  Bijzondere bedrijfspresentatie gemaakt van een modern woonpad in de wijk Katendrecht in Rotterdam.

Gratis creatieve sessie?

Deze informatie zal nooit beschikbaar zijn voor derden.