Over PolderSpace

Waarom doe ik dit?

Als echte filmliefhebber houd ik van het medium video. Mijn drive is om verhalen te vertellen die beklijven en die boeien van begin tot eind. Ik zijn ervan overtuigd dat iedereen liever kijkt en luistert dan leest.

Echt waar! Want ga maar na: Homo Sapiens (dat zijn wij met z’n allen) bestaan al ongeveer 200.000 jaar. Van die 200.000 jaar kunnen we (brede lagen van de bevolking) ongeveer 200 jaar lezen en schrijven. Dat lijkt een hele tijd, maar is eigenlijk pas heel kort.

Om precies te zijn is dat ongeveer 0,1 % van de tijd dat onze voorouders en wij over Moeder Aarde wandelen. De rest van de tijd, 99,9 %, werd kennis en informatie overgedragen door iemand die een verhaal vertelde aan mensen die op dat moment keken en luisterden.

Je gebruikt overigens zelf vrij veel tekst. Waarom?

Uhum. Dat klopt. Ik doe dat vooral voor de zoekmachine. Die is dol op lezen en heeft tekst nodig om te kunnen indexeren. Vandaar. Zodra hij ook echt kan kijken en je niet hoeft te zeggen, middels tekst, waar een video over gaat, dan pas ga ik veel minder tekst gebruiken.

HiHaHo

Een bedrijf waarmee wij samenwerken is HiHaHo interactieve video. Zij kunnen elke video (ook bestaande) voorzien van een interactieve laag. Het maakt daarbij niet uit vanaf welke platform video’s worden gestreamd, Youtube of Vimeo bijvoorbeeld.

Je kunt dus aan elke video interactiviteit toevoegen en er voor zorgen dat de impact nog groter wordt! Meerkeuze vragen stellen bijvoorbeeld: wat vindt u van dit product?, etc. De mogelijkheden zijn onbeperkt. 

Daarom vind ik het niet vreemd dat uit onderzoek blijkt dat bijna 9 op de 10 bezoekers van een website liever naar video kijken dan dat ze teksten lezen.

Is jouw interesse gewekt? Kijk verder op de site voor alle mogelijkheden.

En ik vind het in elk geval inspirerend om samen met jou die video te maken die precies doet wat hij moet doen en dat is: boeien en overtuigen!

Bel direct voor een gratis en geheel vrijblijvende creatieve sessie. Dan zetten we samen jouw ideeën om in een creatief en werkbaar concept.

Deuitlegvideo.nl

Een ander initiatief van mij is deuitlegvideo.nl. Via die site bied ik speciale video’s aan: uitlegvideo’s.

Helemaal in de geest van zoekmachines. Deze indexeren continue alle informatie op het internet met als doel een gebruiker optimaal te bedienen. Die gebruiker heeft een vraag of een probleem en zoekt een antwoord of een oplossing. Uitlegvideo’s zijn als het ware antwoorden op die vragen of problemen: helder en specifiek.

En voor een heel aantrekkelijk bedrag heb jij als zo’n gave uitlegvideo!

Gratis creatieve sessie?
Wil je iets met video, maar weet je niet precies wat en hoe? Schrijf je hier in voor een gratis en vrijblijvende creatieve sessie die een mooi concept gaat opleveren voor een videoproductie.

Doe mij maar een creatieve sessie!

Gratis creatieve sessie?

Deze informatie zal nooit beschikbaar zijn voor derden.

Gratis creatieve sessie?

Deze informatie zal nooit beschikbaar zijn voor derden.