Trainingsvideo

Ok, je wilt heel graag mensen trainen en wilt daarbij gebruik maken van video. Een heel goed idee want omdat je met video prima discussie kunt oproepen, heel goed voorbeeldgedrag kunt tonen of juist het tegenovergestelde. Kortom met video is heel veel mogelijk.

Wij als filmmakers hebben heel veel ervaring met allerlei soorten trainingsvideo’s en daarom ook met het werken met acteurs en gedramatiseerde producties. En we streven er altijd naar dat zowel educatieve doelstellingen als doelstellingen op het vlak van entertainment worden gerealiseerd. Want trainingsfilms die niet boeien schieten hun doel voorbij!

Wij verzorgen de hele productie van concept tot en met de oplevering van de kant en klare video. We zetten de film online of we leveren hem op een andere manier aan, bijvoorbeeld op Dvd. Natuurlijk doen we dat in de gewenste oplage inclusief het drukwerk.

En omdat elke productie uniek is, krijg je van ons eerst een helder voorstel met daarin het concept, de planning en de begroting. We staan nu al te popelen om aan de slag te gaan!

En of we nu voor de camera werken met amateurs of met professionele presentatoren of acteurs, wij vinden dat allemaal even tof.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan hieronder naar onze voorbeeldvideo’s.

Een professionele film maak je samen met PolderSpace. Omdat video nu eenmaal effectiever is dan tekst. Simpel.

 • Trainingsvideo supermarkt
  Trainingsvideo supermarkt
  Prachtig vormgegeven video die onderdeel is van een training klantgerichtheid voor supermarktmedewerkers
 • Trainingsvideo verzuim (4 video’s)
  Trainingsvideo verzuim (4 video’s)
  Entertaining video van een verzuimgesprek gemaakt die onderdeel is van een vierluik op dit gebied.
 • Trainingsvideo integriteit (30 video’s)
  Trainingsvideo integriteit (30 video’s)
  Gelaagde Dvd over integriteit is onderdeel van een non-lineair verhaal (30 korte video's, 50 minuten) van een afdeling van een gevangenis.
 • Instructiefilm veilig werken
  Instructiefilm veilig werken
  Inventieve 'stomme' film voor Tata Steel om iedereen ervan te overtuigen veilig te werken bij de renovatie van een hoogoven.
 • Trainingsvideo mentaliteitsverandering
  Trainingsvideo mentaliteitsverandering
  Droogkomische video is gemaakt voor de gemeente Veghel gaat over de 9 tot 5 mentaliteit. Hij is onderdeel van een vierluik.

Gratis creatieve sessie?

Deze informatie zal nooit beschikbaar zijn voor derden.